Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Uğur'dan Eğitim Merkezi Komutanlığına ziyaret

Uğur

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel'i makamında ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel’i makamında ziyaret etti.
Uğur, Balıkesir’deki görevine bu sene başlayan Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel’e makamında iade-i ziyarette bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u komutanlık girişinde karşılayan Tuğgeneral Tokel, makamında ağırladığı Başkan Uğur’la bir süre görüştü.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Tuğgeneral Metin Tokel ile sohbetinde yıllar önce vatani görevini bu birlikte Asteğmen olarak yaptığını anlattı. Bundan haberdar olan Tuğgeneral Tokel, Başkan Uğur’a Asteğmen olarak görev yaptığı dönemdeki kaydını hazırlatıp hediye etti. Başkan Uğur, Bakım Okulu Komutanına bu jestinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sırasında Balıkesir’e ait eski fotoğrafların bulunduğu tabloları inceleyen Başkan Uğur, komutanlık girişindeki General Kemal Balıkesir’in fotoğrafını inceledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, iadeyi ziyaretin programların karşılıklı yoğunluğu nedeniyle ancak gerçekleşebildiğini belirterek Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel’e Balıkesir’deki görevinde başarı diledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ziyaret sırasında Bakım Okulu Komutanlığı Şeref Salonu’ndaki şeref defterini imzaladı. Tuğgeneral Tokel, sıcak ve samimi bir ortamda geçen ikili görüşmenin ardından Başkan Uğur’u aracına kadar geçirerek uğurladı.



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false